Dagjeuit.com voor een (ont)spannend dagjeuit!
Een moment de gegevens worden geladen...

Extra onder de aandacht komen bij Dagjeuit.com

Dagjeuit.com biedt verschillende mogelijkheden om extra onder de aandacht te komen bij onze bezoekers. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Staat er niet direct iets van je wens tussen, neem dan contact met ons op en doe ons een voorstel.

 

Gratis opname in onze database voor een (ont)spannend dagjeuit.

Gelegenheden en evenementen voor een (ont)spannend dagjeuit, kunnen gratis opgenomen worden op onze site. Je kunt hiervoor een account aanmaken en vervolgens je vermelding bij ons aanmelden. Om je aan te melden kun je gebruik maken van de knop rechts bovenin.

Laat je vermelding valideren en zorg er voor dat je nog beter gevonden wordt

Het is vanaf heden ook mogelijk om je vermelding op Dagjeuit.com te laten valideren. Er komt dan een uitjestester van Dagjeuit.com langs die de activiteit valideerd. Na een succesvolle validatie, wordt deze ook op de website van Dagjeuit.com doorgevoerd en kom je als activiteit hoger in de zoekresultaten. Uiteraard geven we extra aandacht aan onze gevalideerde activiteiten door deze met regelmaat in het zonnetje te zetten.
Neem contact op met onze sales desk om ook jullie vermelding te laten valideren.

Betaalde vermelding op Dagjeuit.com

Naast de bestaande gratis vermelding op Dagjeuit.com is het ook mogelijk om een betaalde vermelding te krijgen. De kosten hiervan zijn € 30 per jaar excl. BTW. Met deze betaalde vermelding is het mogelijk om video's weer te geven over jullie activiteit en je zo meer te onderscheiden van de rest. Uiteraard worden betaalde vermeldingen hoger gerangschikt in de zoekresultaten en kan het zo maar zijn dat je vermelding als tip op de voorpagina wordt weergegeven.
Daarnaast zullen er geen concullega's getoont worden naast de grafische ondersteuning bij jullie vermelding. Een volledig overzicht van de verschillen tussen de basis vermelding en de betaalde vermelding kun je vinden op:
Overzichtspagina type vermeldingen

 

Adverteren op Dagjeuit.com

Dagjeuit.com biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren op onze site. Voor alle advertentie tarieven geldt, alle prijzen exclusief btw tenzij anders vermeld, plaatsing op basis van beschikbaarheid. Voor advertentie overeenkomsten onder de € 80, worden eenmalig € 25 handelingskosten in rekening gebracht.

Voorpagina eye-catcher, veel exposure, groot in beeld.
Let op: Nu ook volledig als barterdeal!

De voorpagina eye-catcher is de meest in het oog springende voorbeeld van adverteren op Dagjeuit.com De banner draait mee in een carrousel en wordt groot in beeld gebracht bij de bezoeker. De banner positie heeft een hoogte van 452 pixels en wordt mee geschaald met het scherm van de gebruiker. Omdat we de afbeelding niet willen vervormen betekent dit dat de banner mee schaalt.
Bij de banner kan tevens een korte pakkende tekst getoont worden, zodat ook bijgedragen wordt aan de zoekmachine vindbaarheid.

Belangrijkste kenmerken van deze positie:

 • Direct in het oog springend
 • Positie wordt gevuld door een serverside selectietool zodat ad blockers minder kans hebben om de advertentie te blokeren
 • Naast beeld ook tekst mogelijkheid
 • Door actieve rotatie valt de positie nog meer op
 • De banner schaalt mee met het scherm van de gebruiker voor een beeldvullende belevenis
 • Bannerpositie ruim boven de vouw

Rotatie: ja, de banner roteert met maximaal 6 anderen op deze positie.
Kosten: € 120 / maand
Periode: De minimale periode voor deze positie is 1 maand, waarbij we verwachten dat de banner aangeleverd wordt.

Let op: Vanaf heden is het mogelijk om deze advertentiepositie volledig te voldoen in een barterdeal! Hiervoor geldt dat de tegenwaarde tenminst gelijk moet zijn aan 2x de waarde van de banner positie, in concreto moeten de kaarten/ arrangementen een tegenwaarde vertegenwoordigen van € 240.
Voorwaardenbarter mogelijkheden:
o de kaarten/ arrangementen/ tickets (hierna te noemen kaarten) worden fysiek aan Dagjeuit.com beschikbaar gesteld
o Dagjeuit.com mag de kaarten naar eigen inzicht inzetten
o de kaarten hebben een geldigheid van tenminste 1 kalenderjaar
o de kaarten vertegenwoordigen een tegenwaarde van € 180 per afgenomen kalendermaand
o Dagjeuit.com is gerechtigd een aanbod af te wijzen zonder opgaaf van reden
o afwijken van de hierboven genoemde voorwaarden, kan enkel en alleen na uitdrukkelijke toestemming van Dagjeuit.com

Ook interesse om te adverteren direct op de voorpagina van Dagjeuit.com? Neem dan contact op met onze verkoopdesk

 


Voorpagina tip vermelding

Dagjeuit.com plaatst en maximum van 4 tips op de voorpagina, die door ons worden aangeraden. Deze posities worden in principe gevuld met activiteiten die een plus vermelding hebben op Dagjeuit.com, aangevuld met activiteiten die door Dagjeuit.com als tipwaardig beoordeeld worden. Als adverteerder is het ook mogelijk om hier opgenomen te worden. Dit betekent dat de advertentie als tip wordt opgenomen en gekenmerkt, wat voor extra aandacht kan zorgen bij onze bezoekers.

Belangrijkste kenmerken van deze positie:

 • Direct in het oog springend
 • Positie wordt gevuld door een serverside selectietool zodat ad blockers minder kans hebben om de advertentie te blokeren
 • Naast beeld ook ruime mogelijkheden voor tekst, door middel van een hover
 • Bannerpositie valt boven de vouw
 • Door strategische positionering ook goed zichtbaar als gekeken wordt naar de nieuw binnen gekomen activiteiten die eronder staan.

Rotatie: ja, de banner roteert met maximaal 6 anderen op deze positie, let op er wordt maximaal 1 betaalde advertentie tegelijk vertoont in een blok van vier tips.
Kosten: € 25 / maand
Periode: De minimale periode voor deze positie is 2 maanden, waarbij we verwachten dat de banner aangeleverd wordt.

Interessant? Neem contact op met onze verkoopdesk

 

Activiteiten detail pagina's

Op activiteiten detail pagina's is een blok naast de grafische ondersteuning vrijgemaakt voor adverteerders. Door de gekozen positie springt de advertentie direct in het oog. Deze is namelijk te vinden rechts naast het blok van de grafische ondersteuning. Hier kan ook specifiek gekozen worden voor bepaalde posities. Adverteren per regio of categorie, of zelfs specifiek bij bepaalde activiteiten.

Belangrijkste kenmerken van deze positie:

 • Zeer gerichte mogelijkheden voor het adverteren
 • Vrije html invulling mogelijk
 • Positie wordt gevuld door een serverside selectietool zodat ad blockers minder kans hebben om de advertentie te blokeren
 • Bannerpositie ruim boven de vouw
 • Strategische positie direct naast de grafische ondersteuning, waardoor de advertentie goed in het oog springt.

Rotatie: ja, de banner roteert met maximaal 6 anderen op deze positie.
Kosten: vanaf € 25/ maand
Let op: Wanneer duidelijk wordt gemaakt wat de wensen zijn rondom het adverteren qua doelgroep en geografische locatie, kunnen we een aanbieding op maat maken.
Niet alle activiteiten detail pagina's zijn geschikt voor het tonen van advertenties. Wanneer een aanbieder heeft gekozen voor een plus vermelding, komt de advertentiepositie te vervallen.

Interesse? Neem contact op met onze verkoopdesk

Dagjeuit.com voor een (ont)spannend dagje uit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten