Net even anders!

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Het kan echter zijn dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. Dagjeuit.com kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruiken van informatie vermeld op de website.

Kijk voor de meest actuele prijzen en openingstijden van evenementen en gelegenheden dan ook altijd op de site van de aanbieder zelf.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Copyright

Zonder toestemming van Dagjeuit.com mag niets (o.a. maar niet uitsluitend teksten en afbeeldingen) van deze website zonder schriftelijke toestemming openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd.

De website van Dagjeuit.com verwijst op verschilende plekken naar websites en informatiebronnen van derden. Dagjeuit.com heeft echter geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en informatiebronnen en kan derhalve hiervoor niet aansprakelijk of aangesproken worden op de informatie, diensten en producten die daar aangeboden worden.

Dagjeuit.com voor een (ont)spannend dagje uit

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak elke maand kans op vrijkaarten